Vrouwen

YUCEE INSTANT SPRAYTAN VOOR VROUWEN

JE WIL ER GOED UIT ZIEN:
Voor de vrouw die waarde hecht aan een verzorgd uiterlijk. Je bent dynamisch, hebt een volle agenda, en je wil er goed uitzien in gezelschap, het hele jaar door. Je wil je huid jong houden en vermijdt daarom de hoge dosis UV van de zon of zonnebank.  Met YUCEE INSTANT SPRAYTAN heb je die sophisticated look in slechts enkele minuten. Anti-aging, natuurlijke ingrediënten en makkelijk aan te brengen.

DRUKKE LEVENSSTIJL:
In de huidige drukke levensstijl van vrouwen passen producten die snel en makkelijk zijn aan te brengen met een goed en houdbaar resultaat. Naast een drukke baan en kinderen wil je ook de conditie van body & mind op peil houden, waardoor er weinig tijd over blijft om van de zon te genieten. Met YUCEE kun je tussendoor snel zorgen voor die gebruinde tint, waardoor je er zonder moeite, altijd op en top uit ziet.

IN DE PRAKTIJK:
“Ik was de hele week druk.  De auto moest nog naar de garage, mijn vriendin had die peptalk even nodig en nu staat mijn lieve oma ook nog voor de deur. . Morgen heb ik dat feest, waar ik al lang naar uitkijk, maar door de schaarse momenten dat ik even in de zon kon zitten,  zie ik er nog wat bleekjes uit. Een vriendin tipte me enthousiast over YUCEE INSTANT SPRAYTAN op facebook en ik besloot dat eens te gaan proberen. Ik ben zeer tevreden met het resultaat in zo’n korte tijd en ik ben blij met alle reacties. Ik zie er goed uit!”

“YUCEE INSTANT SPRAYTAN gives you that natural tan in just a minute”