Mannen

YUCEE INSTANT SPRAYTAN VOOR MANNEN

EEN NATURAL LOOK:
Voor de stoere, eigentijdse man die waarde hecht aan een mooi gebruinde look. Je wil er tijdens de zakenlunch, fitness of presentatie verzorgd uitzien. YUCEE geeft je een natuurlijk gebruinde tint in slechts enkele minuten. Samen met de natuurlijke ingrediënten en vitamine D en E is deze ook nog eens onopvallend mee te nemen in tas of koffer.

ZONDER VEEL MOEITE:
In de dynamische lifestyle van mannen passen producten die snel en makkelijk zijn aan te brengen met een goed resultaat. Naast een drukke baan met partner en/of kinderen, sporten en hobbies, blijft er weinig tijd over om in de zon te zitten. Met YUCEE kun je tussendoor in korte tijd zorgen voor een gezonde kleur.  Je ziet er goed uit!

IN DE PRAKTIJK:
M’n agenda was de hele week vol. Ik zag dat paaltje op de parkeerplaats te laat en moest m’n vriendin nog snel bij het station ophalen. Dan nog boodschappen doen en koken. Morgen heb ik een presentatie op een beurs waar ik al lang naar uitkijk. De zon schijnt, en voor de spiegel zie ik dat ik nog maar weinig tijd heb gehad om wat kleur te krijgen in mijn gezicht. Vorige week zag ik een tweet van een vriend met een ‘voor-na’ foto van zijn spraytan-behandeling tijdens een lifestyle beurs. Ik besloot de spraytan ook te bestellen. Deze is makkelijk mee te nemen in mijn koffer en in no time onderhoud ik mijn gezonde tint”.  

“YUCEE INSTANT SPRAYTAN gives you that natural tan in just a minute”