F.A.Q.

FAQ – VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe lang blijft de spraytan op je huid?
Bij het goed opvolgen van de 10 stappen van ‘gebruik’ zal de spraytan tot ongeveer vijf dagen zichtbaar zijn.

Zwembad of saunabezoek?
Door te zwemmen of bij saunabezoek verdwijnt de verkregen kleur sneller dan normaal. Ook raden we aan binnen 8 uur na de behandeling niet te sporten.

Hoeveel behandelingen haal ik uit een bus spraytan?
Voor gezicht en hals minimaal 60 behandelingen. Voor volledige lichaamsbehandeling ongeveer 10 lichte behandelingen. Afhankelijk van hoe economisch de spray wordt aangebracht.

Voor welke huidtypes is YUCEE geschikt?
YUCEE kan op alle huidtypes gebruikt worden, is dermatologisch getest en heeft een goedkeuring van het FDA. Het actieve ingrediënt is DHA, een natuurlijk ruw materiaal dat uit suiker gewonnen wordt. Uiteraard is YUCEE het beste alternatief voor schadelijke UV van zon en zonnebank. Bij een extreem gevoelige huid of een huidallergie is het altijd aan te raden om de spray te testen op een klein huidoppervlakte om de reactie te testen.

Is het mogelijk om de diepte van de kleur op te bouwen?
Bij regelmatig gebruik wordt de kleur dieper en zal deze langer zichtbaar blijven. Regelmatige verzorging met een vochtinbrengende lotion of creme zal het effect op termijn verbeteren.

Heeft de spray een geur?
Door de Aloë Vera en een zacht parfum heeft YUCEE een hele lichte aangename geur.

Geeft de spraytan af op kleding of beddengoed?
Indien teveel spraytan wordt aangebracht zal het overtollige niet door de huid worden opgenomen en wellicht afgeven op kleding of beddengoed, dit is echter gewoon uitwasbaar met water.

Moet make-up verwijderd worden voor de behandeling?
Voor een langere ‘houdbaarheid’ is het beter om ‘de 10 stappen’ te volgen, dus ja. Voor het vlug bijwerken of een snelle behandeling, rekening houdend met een kortere of slechtere ‘houdbaarheid’, is het niet vereist.

Kan de spraytan schadelijk zijn voor mijn haar?
Nee, dit is niet schadelijk. Het kan gemakkelijk uitgewassen worden. Aan te raden licht haar af te dekken zodat er geen – overigens onschadelijke verkleuring – op kan treden.

Wat als ik teveel spray heb gespoten op een plek?
Je kunt met een make-up brush deppen of met de speciale YUCEE handschoen. Ook kun je met water alles verwijderen. En met nagenoeg ieder lichaamsreinigend middel is de spray ook goed te verwijderen.

Hoe vaak kan ik de spray gebruiken?
Na vijf tot zeven dagen kun je de behandeling herhalen voor een continue natuurlijk effect en een gezonde look. Bij frequenter gebruik verdiept de kleur zich.

Is YUCEE ook beschermend tegen schadelijke UV straling?
Nee, YUCEE heeft geen UV filters.

Wat is de minimum leeftijd voor gebruik van YUCEE?
Er is geen leeftijd gebonden aan het gebruik.

Ik heb spray over mijn kleding gespoten, wat te doen?
Dit heeft geen schadelijke gevolgen en kan gewoon in de wasmachine gewassen worden.

Je ziet wel eens foto’s van ‘oranje’ gezichten, kan mij dit ook overkomen met YUCEE?
De samenstelling van Yucee is van hoge kwaliteit mede door het gebruik van DHA. Het oranje effect is meestal het gevolg van Caroteen wat veelal aanwezig is in de producten van mindere kwaliteit. Voor een natuurlijk resultaat is het wel belangrijk niet teveel product te gebruiken per behandeling, beter langzaam opbouwen.

Is YUCEE veilig te gebruiken bij zwangerschap?
Vanaf 1960 wordt er al DHA gebruikt in veel producten en er zijn tot nu toe nog geen problemen geconstateerd met DHA gedurende de zwangerschap. YUCEE is natuurlijk het beste alternatief tegenover UV straling van de zon en zonnebanken. (overhitting/UV straling)

Is het geschikt voor een kaal of kalend hoofd?
YUCEE is uitermate geschikt om je hoofd een gezonde, verzorgde kleur te geven.

Hoe bruin wordt ik van de spray?
Iedereen heeft een ander huidtype dus de een zal donkerder kleuren dan de ander. Om de kleur te verdiepen kan de behandeling herhaald worden zoals beschreven.

Wat als de spray in mijn ogen komt?
Altijd de ogen ontspannen maar gesloten houden tijdens het sprayen. Yucee bevat geen alcohol en zal daarom niet prikken of irritatie geven aan de ogen.

“YUCEE INSTANT SPRAYTAN gives you that natural tan in just a minute”